Individualni fudbalski trening za decu

Program individualnih treninga uključuje sve elemente uspešnog sistema treninga. Naša škola fudbala pored grupnih treninga organizuje i individualne fudbalske treninge. Program rada je takav da su treninzi prilagođeni individualnim potrebama i sposobnostima svakog pojedinca. Individualni trening može biti trajanja od 45 minuta do sat vremena, a ponekad i duže u zavisnosti od potreba i ciljeva koji žele da se postignu. Jedna od prednosti individualnog treninga je u tome što je pažnja trenera sve vreme trajanja treninga usmerena ka pojednicu. Tokom treninga trener sve vreme nadgleda izvođenje zadatih vežbi i na taj naćin se postiže veća efikasnost u realizaciji jer se vežbe izvode pravilnije i tačnije. Sve to dovodi do brže realizacije postavljenih ciljeva i programa.
Individualni treninzi fudbala mogu biti od posebnog značaja naročito u početnom periodu. Takođe, mogu biti od velike koristi i za one koji već treniraju, a žele da poboljšaju i usavrše svoje sposobnosti, bilo tehničke, taktičke, fizičke ili neke druge. Svakako da individualni treninzi fudbala dovode do bržih i efikasnijih rezultata, bilo da se radi na obuci, razvoju ili usavršavanju određenih elemenata.
Škola fudbala Atletik organizuje individualne treninge fudbala za decu uzrasta 8 godina i starije. Treninzi se zakazuju u dogovoru sa trenerima. Treneri koji vode treninge su školovani pedagozi i fudbalski treneri sa velikim iskustvom u radu sa decom. Na trening je obavezno poneti sledeću opremu: majica, šorc (ili trenerka u koliko je hladniji period), sportske čarape, patike za fudbal, flašica za vodu.

individualni-fudbalski-trening-za-decu

Škola fudbala Atletik Beograd poziva sve zainteresovane da nas pozovu i dođu na besplatan probni trening, da zajedno zakoračimo u sportsku budućnost!

Pratite nas
TERMINI
  • PON :
    18:30 - 20:30 pm
  • SRE :
    18:30 - 20:30 pm
  • PET :
    18:30 - 20:30 pm
REGISTRUJTE SE